top of page
11.jpg
a1_edited_edited.jpg
a2_edited.jpg

MDA 18

18 m2 
ОБЈЕКТ НАМЕНЕТ ЗА 2 ЛИЦА
РАСПОРЕД
ДНЕВНА СОБА
КУЈНА
БАЊА
СПАЛНА СОБА

MDA 36

36 m2 
ОБЈЕКТ НАМЕНЕТ ЗА 2 ЛИЦА
РАСПОРЕД
ДНЕВНА СОБА
КУЈНА
ТРПЕЗАРИЈА
БАЊА
СПАЛНА СОБА

MDA 54

54 m2 
ОБЈЕКТ НАМЕНЕТ ДО 6 ЛИЦА
РАСПОРЕД
ДНЕВНА СОБА
ТРПЕЗАРИЈА
КУЈНА
БАЊА
ОСТАВА
СПАЛНА СОБА
СПАЛНА СОБА

2.jpg

MDA A40

𝗠𝗢𝗗𝗘𝗟 𝗠𝗗𝗔 𝗔𝟰𝟬 𝗠𝗢𝗨𝗡𝗧𝗔𝗜𝗡

КУЌА ЗА САМО 30 ДЕНОВИ

МОЖНОСТ ЗА КОФИНАНСИРАЊЕ НА ЗЕЛЕНИ ОБЈЕКТИ

ЕВРОПСКИ КВАЛИТЕТ

НУЛА ГУБИТОК НА ЕНЕРГИЈА А+ КАТЕГОРИЈА

10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

КУЌА од 40м2 на модуларна еколошка куќа од домашно производство.

MDA А40 ВИКЕНД КУЌА - основа 9.6 м х 4 м

ПОД - ЛАМИНАТ 10мм , ФИЛЦ, ОСБ 15мм, КАМЕНА И СТАКЛЕНА ВОЛНА 15см НА ИМПРЕГНИРАНА КОНСТРУКЦИЈА од 15см СО ПП ФОЛИЈА

ВНАТЕШНА ОБРАБОТКА - ПАТОС 1.4см

ИЗОЛАЦИЈА - КАМЕНА И СТАКЛЕНА ВОЛНА 15 см

КОНСТРУКЦИЈА - ИМПРЕГНИРАНО ДРВО 15 СМ

НАДВОРЕШНА ЗАШТИТА - Wurth toop cool foil - МЕТАЛ,ДРВО

- тоалет целосно опремен со плочки и санитарии прва класа по ваш избор*

- електрична инсталација Schneider со сертификат за изработка и гаранција

- целосно изработена кујна според ваши бои *

- 10 години гаранција

- Изработка со клуч на рака и наша монтажа (без вклучен транспорт од производство*)

- Дрвена ISO 9001:2015 стандард конструкција

- Sидови и подови целосно изработени од дрво

- 15-20 cm фасадна ѕидна констукција со изолација

- Погоден за поставување до 1500 м надморска височина

- Отпорена на снежни покривки до 60 см

- Материјали и бои на обработка по ваш избор

- Опремен со целосна бања

- Се поставува на ваш фундамент

- Без дополнителни инвестиции целосно вселив.

6.jpg

MDA A44

𝗠𝗢𝗗𝗘𝗟 𝗠𝗗𝗔 44

ПРОМОТИВЕН МОДЕЛ

КУЌА ЗА САМО 30 ДЕНОВИ

МОЖНОСТ ЗА КОФИНАНСИРАЊЕ НА ЗЕЛЕНИ ОБЈЕКТИ

ЕВРОПСКИ КВАЛИТЕТ

НУЛА ГУБИТОК НА ЕНЕРГИЈА А+ КАТЕГОРИЈА

10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

КУЌА од 44м2 модуларна еколошка куќа од домашно производство.

MDA А44 ВИКЕНД КУЌА - основа 7.2 м х 6 м

ПОД - ЛАМИНАТ 10мм , ФИЛЦ, ОСБ 15мм,

КАМЕНА /СТАКЛЕНА ВОЛНА Uvalue 0.040 10см

НА ЖЕЛЕЗНА КОНСТРУКЦИЈА од 10см СО ПП ФОЛИЈА

ВНАТЕШНА ОБРАБОТКА - ГИПС КАРТОН 2.5см

ИЗОЛАЦИЈА - КАМЕНА / СТАКЛЕНА ВОЛНА Uvalue 0.040 W/mk 10см

КОНСТРУКЦИЈА - ИМПРЕГНИРАНО ДРВО 10 СМ

НАДВОРЕШНА ЗАШТИТА - Wurth toop cool foil - РЕБОВАН МЕТАЛ

PVC СТОЛАРИЈА - 6 комори , 4 сезонско стакло

- тоалет целосно опремен со плочки и санитарии прва класа по ваш избор*

- електрична инсталација ISKRA со сертификат за изработка и гаранција

- 10 години гаранција

- Изработка со клуч на рака и наша монтажа

(без вклучен транспорт од производство и фундамент* )

- Дрвена ISO 9001:2015 стандард конструкција

- Sидови и подови целосно изработени од Дрвена конструкција

- 20 cm фасадна ѕидна констукција со изолација

- Погоден за поставување до 1500 м надморска височина

- Отпорена на снежни покривки

- Материјали и бои на обработка по ваш избор

- Опремен со целосна бања

- Се поставува на ваш фундамент

- Без дополнителни инвестиции целосно вселив.

MDA ECO

1.jpg
MDA ECO

MDA ECO

MDA ECO

𝗠𝗢𝗗𝗘𝗟 𝗠𝗗𝗔 ECO

ПРОМОТИВЕН МОДЕЛ

МОЖНОСТ ЗА КОФИНАНСИРАЊЕ НА ЗЕЛЕНИ ОБЈЕКТИ

ЕВРОПСКИ КВАЛИТЕТ

НУЛА ГУБИТОК НА ЕНЕРГИЈА А+ КАТЕГОРИЈА

10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

КУЌА од 15м2 модуларна еколошка куќа од домашно производство.

MDA ECO ВИКЕНД КУЌА - основа 6.1 м х 2.45 м

ПОД - ЛАМИНАТ 10мм , ФИЛЦ, ОСБ 15мм,

КАМЕНА /СТАКЛЕНА ВОЛНА Uvalue 0.040 10см

НА ДРВЕНА КОНСТРУКЦИЈА од 10см СО ПП ФОЛИЈА

ВНАТЕШНА ОБРАБОТКА - ГИПС КАРТОН 1.25см

ИЗОЛАЦИЈА - КАМЕНА / СТАКЛЕНА ВОЛНА Uvalue 0.040 W/mk 10см

КОНСТРУКЦИЈА - ИМПРЕГНИРАНО ДРВО 10 СМ

НАДВОРЕШНА ЗАШТИТА - Wurth toop cool foil - РЕБОВАН МЕТАЛ

PVC СТОЛАРИЈА - 6 комори , 4 сезонско стакло

- тоалет целосно опремен санитарии прва класа по ваш избор*

- електрична инсталација ISKRA со сертификат за изработка и гаранција

- 10 години гаранција

- Изработка со клуч на рака и наша монтажа

(без вклучен транспорт од производство и фундамент* )

- Дрвена ISO 9001:2015 стандард конструкција

- Sидови и подови целосно изработени од Дрвена конструкција

-  фасадна ѕидна констукција со изолација

- Отпорена на снежни покривки

- Материјали и бои на обработка по ваш избор

- Опремен со целосен тоалет

- Се поставува на ваш фундамент

- Без дополнителни инвестиции целосно вселив.

bottom of page