top of page

ЖИВЕЕЊЕ БЕЗ КОМПРОМИСИ

ПОМАЛКУ КУЌА, ПОВЕЌЕ ДОМ

Дизајниравме производ што е компатибилен дом за високи и ниски температури. Квалитетна премиум конструкција со високо ниво на изолација. MODULAR DESIGN ARCHITECTS домот може да издржи и тежина на снежна обвивка на планините, но исто така е совршена и за на плажа или крај езеро каде што се живее цела година, каде било на континентот, без оглед на условите.

ИДЕЈА

Современото живееење и новите технологии на изработка ни дозволуваа

да изработиме објект кој е поквалитетен од традицоналниот концепт на градби .

Конструктивниот производ од дрво е статички постабилен од традиционалната градба или пак новите DIY изработки од метал.

Дрвениот елемент е елемент кој е еластичен и е природен. Со самата преработка на истиот и импрегнација и заштита од надворешни влијанија добиваме материјал кој истиот е цврст а пак еластичен на било какви изместувања. Дрвената конструкција е еден од најстарите материјали за изработка на живеалишта кој датира од почетокот на човештвото и првите идеи за дом.

Wood
bottom of page