top of page
Image by Daniel McCullough

MODULAR DESIGN ARCHITECTS
-MODULAR HOUSES-

ПОМАЛКУ КУЌА, ПОВЕЌЕ ДОМ

Wood Frame of House

ЗОШТО MODULAR DESIGN HOME

Вашиот MODULAR DESIGN ARCHITECTS дом е дизајниран за квалитетно и удобно живеење. Модерен дизајн на објект со високи перформанси создаден и погоден за природата. Бескомпромисен и удобен дом до 6 лица, распореден во соби за одмор, трпезарија, бања, кујна и дневен простор, создавајќи одличен простор за живеење. Замислете го вашиот совршен поглед.

ПЕРФОРМАНСИ

Разбирајќи ја науката за градежништвото и потребите на нашите клиенти и крајните корисници произведуваме објекти со класа на светско ниво кои нудат систематски пристап кон самата модуларност. Нашите градежни методи и модуларните системи ви овозможуваат комфорен и функцуонален простор. Распоредот на просториите претставуваат идеална комбинација на перформанси, удобност и приватност.Модуларните домови се со сертифициран квалитет. Дизајниран за уживање, изграден за да трае.

Сите MODULAR DESIGN ARCHITECTS домовите се градат според ‘ISO 9001:2015’ стандарди, оптимизирање на употребата на изолациони материјали, дизајн на греење и MDA системот. Ова значи MDA домовите се соодветни за употреба во текот на целата година, и со опционален MDA all season пакет.

MODULAR DESIGN ARCHITECTS ја оптимизира ефикасноста на греењето на сите модуларни домови со прецизно тестирање за инженерство. Тие се дизајнирани да бидат удобни, со софистицирано управување на протокот на воздух, добра вентилација, прозорци со опционално засенчување или засенчување на сонцето и можности за вклопување на климатизација.

100% импрегнирана дрвена основа, дополнително издржлива на вода, гредна поддршка кај точките на потпирање.

1 fb.jpg

MDA 18

МОДУЛАРЕН ЕКО ДОМ ОД 18 М2

ДОМА: Image
444 fb.jpg

КАРАКТЕРИСТИКИ

Вашиот MODULAR DESIGN ARCHITECTS дом е дизајниран за квалитетно и удобно живеење. Модерен дизајн на објект со високи перформанси создаден и погоден за природата. Бескомпромисен и удобен дом до 2 лица, распореден во спална, бања, кујна и дневен простор, создавајќи одличен простор за живеење. Замислете го вашиот совршен поглед.

SAJT PAMFLET 18.jpg
1.jpg

MDA 36

МОДУЛАРЕН ЕКО ДОМ ОД 36 М2

ДОМА: Image
ОРИГИНАЛ промена.jpg

КАРАКТЕРИСТИКИ

Вашиот MODULAR DESIGN ARCHITECTS дом е дизајниран за квалитетно и удобно живеење. Модерен дизајн на објект со високи перформанси создаден и погоден за природата. Бескомпромисен и удобен дом до 4 лица, распореден во спална, бања, кујна, трпезарија, гардеробер  и дневен простор, создавајќи одличен простор за живеење. Замислете го вашиот совршен поглед.

SAJT PAMFLET 36 промена.jpg
1.jpg
ДОМА: Image

MDA 54

МОДУЛАРЕН ЕКО ДОМ ОД 54 М2

ОРИГИНАЛ54 rasproed.jpg
ДОМА: Image

КАРАКТЕРИСТИКИ

Вашиот MODULAR DESIGN ARCHITECTS дом е дизајниран за квалитетно и удобно живеење. Модерен дизајн на објект со високи перформанси создаден и погоден за природата. Бескомпромисен и удобен дом до 6 лица, распореден во две спални соби , бања, кујна, трпезарија, утилити  и дневен простор, создавајќи одличен простор за живеење. Замислете го вашиот совршен поглед.

SAJT PAMFLET 54.jpg

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

ПОСЕТЕТЕ НЕ ВО НАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА ВО СКОПЈЕ  ИЛИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ НА 071336108

ПОБАРАЈ
КАТАЛОГ
ЦЕНИ

Фала на вашето прашање ќе ве информираме во наскоро

bottom of page